Vacatures

Vacature Pianist / Organist

Wie zijn wij?
Wijkgemeente Utrecht West is een protestant-christelijke geloofsgemeenschap waarin gemeenteleden elkaar vrijlaten in hun manier van geloven. Verschil in opvattingen wordt als verrijkend ervaren. Daarom hebben wij een hele grote variatie aan muzikale interesses en uitingen, waarbij kerkelijke en seculiere muziek hand in hand gaan. Wijkgemeente West is onderdeel van de Protestantse Gemeente Utrecht (PGU). 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een pianist/organist die geïnteresseerd is in diverse muzikale interesses en uitingen en zich daarin wil verdiepen. In de wijkgemeente bepaal je de juiste muziekkeuze in samenspraak met de predikant, met de muziekcoördinator Maurits Immink en vrijwilligers. Daarmee zijn er mogelijkheden om te groeien in je rol als pianist en organist.

Vind je het leuk en uitdagend om een breedspectrum aan muziek te maken dan is deze functie zeker wat voor jou! Het minimumaantal speelbeurten op jaarbasis is 13.

Geïnteresseerd? Bel met Joost Mendel (ouderling-kerkrentmeester) op
06-17511316.

De beloning is afhankelijk van je kwalificaties en ervaring. De arbeids-voorwaardenregeling van de Protestantse Kerk Nederland (PKN) is leidend voor de beloning en de overige arbeidsvoorwaarden.

Protestante wijkgemeente Utrecht-West
De Wijkplaats
Joh. Camphuysstraat 101
Utrecht


 
terug