Nieuws

12 september 2022: Avond over energiebesparing

Mooie avond over energiebesparing gisteren. Er was veel animo voor het aanbod vanuit de gemeente Utrecht voor een gratis Energiebox en een adviesgesprek. Dat betekent dus dat veel mensen concrete stappen gaan zetten in het besparen van energie. In samenwerking met De Wijkplaats, Utrecht / Kerk Utrecht-West / Wijkgemeente Utrecht-West, HDV Utrecht Ulu Camii / Moskee, Gemeente Utrecht, Energiebox.


04 september 2022 Startzondag

Op 4 september was het Startzondag in kerk Utrecht West. De start van een nieuw kerkelijk jaar. Dit jaar, 2022-2023, is het thema: "Aan tafel". Samen eten voedt niet alleen het lichaam, het voedt ook de ziel. 
Gemeenteleden werden op creatieve wijze onderverdeeld in groepen en na een gezamenlijke start van de dienst waren er verschillende activiteiten. We hebben nagedacht over het thema 'eten in de bijbel', er zijn liederen geoefend en we hebben met elkaar een drietal tafelredes geschreven.
Deze tafelredes waren vervolgens weer een prachtige invulling in de dienst.
Na afloop hebben we met elkaar gegeten. Niet het broodje kaas dat je wellicht van tevoren denkt, maar heerlijke gerechten geinspireerd op maaltijden uit de bijbel.
Kortom: een zeer geslaagde startzondag. Op weer een mooi kerkelijk jaar met elkaar!
  

 
terug

Agenda

Zondagsdienst

zo 11 dec 2022 om 10:00 3e advent

Zondagsdienst

zo 18 dec 2022 om 10:00 4e advent

Herdertjesviering

za 24 dec 2022 om 19:00

Media