Welkom


Protestantse wijkgemeente Utrecht-West
Dit is de wijkgemeente Utrecht West, beter bekend als ‘De Wijkplaats’ waar we met elkaar het geloof delen. 
We voelen ons verbonden in ons verlangen samen vorm te geven aan ons christelijk geloof. Dit gedeelde verlangen, gecombineerd met de vrijheid je geloof op eigen wijze vorm te geven vinden we een aantrekkelijke combinatie. 
Wij vinden het belangrijk dat er een plek is waar mensen zich onderdeel kunnen voelen van een gemeenschap en waar de Bijbel richting geeft aan ons handelen.  
Lees meer 

Bier en Bezieling

Zin in een goed gesprek met leuke mensen? Kom op de eerste dinsdag van de maand naar Bier & Bezieling in Eet- en Biercafé Lombok, Vleutenseweg 228, Utrecht. Meedoen gratis, consumpties zelf betalen. Aanvang 20.00 u, einde 22.00 u.

Bier & Bezieling is een activiteit van WaardevolWest, bedoeld voor zinzoekers en andere gezellige mensen.

Waardevol West

Begin 2021 startte onze gemeenschap met ‘Waardevol West’, een vijfjarig project waarmee onze kerk investeert in versterking van onze wijkgemeente. Met extra inzet in uren van onze predikant Mariska van Beusichem tijdens de projectduur en een mooie en vruchtbare samenwerking met het Stadsklooster bedenkt en ontwikkelt de projectgroep activiteiten, die mensen – zowel binnen als buiten onze gemeente - inspireren en helpen op hun zoektocht naar zingeving. Daarbij bieden wij een ieder de ruimte om zich zo dicht naar de kern van de gemeente te bewegen als hij of zij zelf wil. Met andere woorden: iedereen is welkom en we bieden voor ieder wat wils aan activiteiten.

Lees meer 

Vacatures

Kerk zijn we samen. Er zijn veel verschillende werkzaamheden te doen in onze gemeente. Dit zijn enkele betaalde functies en verder veel vrijwillige taken. Wil je ook een steentje bijdragen? Dan kom je als geroepen. 
Klik voor de vacaturepagina op het pijltje.

Lees meer 

Nieuws

Een kerk, volop in beweging, interessante en leuke activiteiten. 
Lees meer 

GEVEN


Actie Kerkbalans 2023 is van start!
Een bijzonder moment! 
Kerkbalans is de grootste fondsenwervende actie van het land; door het hele land vragen plaatselijke parochies en gemeenten hun leden om een financiële bijdrage over te maken. Deze week valt ook bij u de brief op de mat. Doet u dit jaar (ook weer) mee?
Lees meer